Ziggo Dome 50 jarig bestaan

 Ipse de Bruggen en het Jostiband Orkest wilden de 50ste verjaardag van het orkest niet zo maar voorbij laten gaan en hebben keihard gewerkt om de droom van de orkestleden: optreden in een grote zaal, met geweldige artiesten en Koning Willem Alexander op de eerste rij, te doen verwezenlijken. 

Ziggo-small-FB-Koning.jpg

Het 50-jarig bestaan stond volledig in het teken van datgene wat de orkestleden van de Jostiband al die 50 jaren uitstralen. Plezier door muziek en ook aangeven waar zij groot in zijn, namelijk de eenvoud en ondergeschiktheid van het persoonlijk belang.

Wat een succes!

Op 21 januari vond de bekendmaking van de plannen plaats tijdens een heuse persconferentie in de Ziggo Dome. Daarna was het gedaan met de rust: gigantisch veel media aandacht en werken aan een prachtig verjaardagsfeest. De Jostiband was al redelijk bekend maar door dit concert en alles wat daarom heen gebeurde heeft het orkest zich nog meer verankerd in de maatschappij. Omroep Avro/Tros heeft een prachtig programma van de voorbereiding én het concert gemaakt, welke uitgezonden is op TV (10 september 2016) én verschenen als DVD (Het grote verjaardagsconcert)

Gedurende het concert werd ook regelmatig datgene wat op de achtergrond nodig is onder de aandacht gebracht. De entourage werd grotendeels door bewoners van Ipse De Bruggen ontworpen en gebouwd. Bij het camerawerk en geluid werd door bewoners deels de nodige inbreng gegeven. In de volle breedte kwamen daardoor ook vooral de vele speciale mogelijkheden van mensen met een beperking onder de aandacht. Deze mensen zijn speciaal met ieder zijn of haar eigen specialisatie.

Ziggo-small-Alle-Artiesten.jpg

Ziggo-small-Persfoto7.jpg | Iedereen is bijzonder - Jostiband

Nog even nagenieten.

Ziggo-small-Maan.jpg

Ziggo-small-Guus.jpg

Onder andere Maan en Guus Meeuwis deden een duitje in de feestelijke zak met hun optreden met het Jostiband Orkest. De artiesten werden persoonlijk door de orkestleden uitgekozen om het feest compleet te maken.

Ziggo-small-Koning-Lyan.jpg

Na afloop van het concert kregen de orkestleden van Koning Willem Alexander persoonlijk allemaal een roos en gelukwensen met dit 50-jarig bestaan.

Terug naar het overzicht

Meer hoogtepunten:

Ziggo Dome 50 jarig bestaan | Iedereen is bijzonder - Jostiband

Ziggo Dome 50 jarig bestaan

 Ipse de Bruggen en het Jostiband Orkest wilden…

Lees meer

Gevolgen van succes | Iedereen is bijzonder - Jostiband

Gevolgen van succes

Het Jostiband Orkest is een succes. En dat heeft…

Lees meer

Inhuldigingsmedaille | Iedereen is bijzonder - Jostiband

Inhuldigingsmedaille

Vanwege de bijzondere bijdrage aan de inhuldiging…

Lees meer

Concertagenda

Wanneer speelt het orkest bij jou in de buurt? Houd de concertagenda in de gaten!

Ga naar concertagenda

Jostisjop

Welkom in de Jostisjop! Hier kun je cd’s, video’s en dvd’s kopen.

Ga naar Jostisjop

Wil je doneren?

Via het invullen van het donatieformulier geef je aan donateur te willen worden van het Jostiband Orkest.

Jostiband repetitie

Bekijk hier een video van één van de repetities van het Jostiband Orkest.

Bekijk repetitie