Donatieformulier

Dankzij geld van Vrienden van het Jostiband Orkest kan het orkest muziekinstrumenten en kleding kopen. Wil je het Jostiband Orkest ook steunen? Dat kan via een donatie via ING bankrekening NL39INGB0003380447. Je kunt ook vriend(in) worden. Dan krijg je elk jaar een jaarverslag met leuke foto’s. Als welkomstcadeau krijg je ook gratis het prachtige boek De mensen van de Jostiband.

Giften en legaten

Ipse de Bruggen staat gerangschikt als bedoeld in artikel 24 lid 4 van de Successiewet 1956 en als rechtspersoon bij de Kamer van Koophandel Rijnland onder nummer 27321808. Bij giften en legaten met als bestemming het Jostiband Orkest dient deze aanduiding vermeld te worden.

ANBI gegevens Jostiband

Het Jostiband Orkest maakt organisatorisch deel uit van de Stichting Ipse De Bruggen en is daardoor tevens een door de belastingdienst erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). De giften aan de Jostiband kunnen derhalve zonder een drempel worden afgetrokken van de belastingaangifte inkomstenbelasting onder bepaalde voorwaarden (o.a. aangemeld en vastgezet gedurende 5 jaar). Onze gegevens zijn:

Stichting Ipse De Bruggen (servicekantoor - Jostiband)
RSIN/Fiscaal nummer: 8196.25.711

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij het secretariaat van het Jostiband Orkest, Postbus 2016, 2470 AA Zwammerdam. Bereikbaar via 088 - 967 23 81 of info@jostiband.nl.

Jouw gegevens

Via het invullen van het donatieformulier geef je aan donateur te willen worden van het Jostiband Orkest. Wil je weten waarom je gegevens ingevuld moeten worden en wat wij daarmee doen i.r.t. de privacywetgeving AVG? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Concertagenda

Wanneer speelt het orkest bij jou in de buurt? Houd de concertagenda in de gaten!

Ga naar concertagenda

Jostisjop

Welkom in de Jostisjop! Hier kun je cd’s, video’s en dvd’s kopen.

Ga naar Jostisjop

Wil je doneren?

Via het invullen van het donatieformulier geef je aan donateur te willen worden van het Jostiband Orkest.

Jostiband repetitie

Bekijk hier een video van één van de repetities van het Jostiband Orkest.

Bekijk repetitie